A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • Bocuse d’Or standunk

    08

    Jún

    Kiállítani a Bocuse d’Or idején, egy élmény!

    Hírek

    Idén is a nemzetközi gasztrokultúra krémje volt jelen a Sirha rendezvényein Riótól Isztambulon át Budapestig. A magyar fővárosban, május elején több mint 300 kiállító mutatta be innovatív termékeit, szolgáltatásait, azokat az újdonságokat és különböző technológiákat, amelyek a közeljövő trendjeit meghatározzák.

     

    A Bocuse d’Or európai döntőjét is itt rendezték, ez volt a Sirha Budapest egyik csúcspontja, ahol Európa legjobb szakácsai küzdenek meg egymással. Jó hangulat, innováció, kreativitás és szakmaiság szerepelt a szakkiállítás étlapján. Idén ráadásul magyar győztessel, Széll Tamással ünnepelhettük a gasztronómia csúcsteljesítményeit, ami tényleg felejthetetlenné tette az eseményt.

     

    Minden második évben rendezik meg a SIRHA NEMZETKÖZI ÉLELMISZERIPARI ÉS HORECA KIÁLLÍTÁST a food szektor, a pék- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar számára, így különös izgalommal várja minden résztvevő, hogy végre bemutathassa legújabb kreációit, így mi is izgalommal vártuk, hiszen idén is jelen voltunk a CREA FORM formatervezett műanyag poharaival, cukrászati és rendezvény kellékeivel és egy új termékünkkel.

     

    CREA Form Parti Pack vitrin

     

    CREA Form Limette - málna pohárkrém

     

    Bemutattuk a Party Packot, ami hamarosan minden kerti partit szervező, hajókázni induló vagy épp piknikező szívébe belopja magát. Ez a 18 darabos pohárkészlet, minden kerti mulatság varázsdoboza, van benne 6 darab snapszos pohár az aperitifnek, 6 darab long drinkes pohár és ugyanennyi whiskeys pohár, mind víztiszta, törhetetlen, többször használható műanyagból. Úgy terveztük meg a poharakat, azok formáját, anyagát, hogy az az elegáns üveggel vetekszik, csak épp ott is használható, ahol az nem. Biztonságos, esztétikus, könnyen elérhető és praktikus és teljes mértékben magyar termék.

     

    CREA Form partipack

     

    Az első látogatók, akik kezükbe vették a dobozt, egyöntetűen azt válaszolták a feltett kérdésre, hogy szívesen vinnének-e vendégségbe egy ilyen ajándékot, hogy igen! A fekete doboz, a letisztult designnal készült csomagolás, abszolút tükrözik a tartalmat is. Nézz bele a dobozba itt!

     

    Hogy a lehető legkreatívabb italok és ételek kerüljenek ezekbe a gyönyörű poharakba, desszerttálakba, benéztünk több workshop-ra is a Sirhán, hogy lássuk a világ legmenőbb szakácsai és cukrászai milyen gasztro-különlegességeket készítenek. A következő hetekben ezekből adunk ízelítőt blogunkban.