A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 19

    Febr

    SIRHA BUDAPEST 2020 kiállítás a CREA Form csapatával

    Hírek
    1. február 4-től 6-ig került megrendezésre a Sirha Budapest, nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás, a HUNGEXPO területén, amin a CREA Form Kft. V. alkalommal vett részt, mint kiállító.

     

    Fantasztikus volt részt venni egy ilyen rangos kiállításon, ahol több mint 300 magyar és nemzetközi kiállító vonultatta fel termékeit. Azt tapasztaltuk, hogy más kiállító ilyen esztétikus, formatervezett termékportfólióval, nem jelent meg, a CREAPOHÁR-hoz hasonló pohárral pedig egyáltalán nem találkoztunk. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a megjelenésünket, termékeinket illetően.

     

    A kiállításon a CREA Form összes terméke megtekinthető volt. Nagyon sok látogatót üdvözölhettünk a standunkon, négy értékesítőnk folyamatosan fogadta a hazai és külföldi érdeklődőket. 3 nap alatt, közel 200 tárgyalási jegyzetet rögzítettünk, azaz közel 200 potenciális ügyféllel beszéltünk. Az érdeklődők között volt cukrász, vegán fagyizót üzemeltető, kézműves édesség műhely, kávéházat nyitni készülő érdeklődő, bio gyümölcslé gyártó, fesztiválszervező, catering céggel rendelkező és nagyon sok wellness hotel is, de jó pár, már meglévő vevőnk is felkeresett Bennünket.


    86811576-231486564537104-8379096782038106112-n-cmscrop

     

    Látogatóink számára egy kis játékkal is készültünk, így tettük még izgalmasabbá a kiállítást. Megkértük őket, hogy kérdőívünk kitöltésével segítsék munkánkat, és jutalmul a kitöltők között 2020.02.14-én egy CREA Form Party Pack-ot sorsoltunk ki.

    Ezúton is köszönjük a válaszokat!

     

    A héten megkezdtük a tárgyalási jegyzetek feldolgozását, sőt hétfőn délelőtt már egy új, külföldi partner megrendelését is magunkénak tudhattuk.

     

    Az idei kiállítás az előző rendezvényhez képest 12%-kal több szakmai látogatót vonzott, így közel 24.000 főre tehető a látogatók száma. Megannyi pozitív visszajelzést kaptunk a szép, elegáns, minőségi termékportfóliónkra, a designra, és a cégarculatra vonatkozóan. Büszkeséggel töltött el, hogy 12 év után is töretlen az érdeklődés termékeink, szolgáltatásunk iránt. Köszönjük!