A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

 cimsor

 

 

A zöld rendezvények magja

A tömegrendezvények lelke az újrahasználható pohár, ami kényelmes a résztvevőknek és a rendezőknek egyaránt. A CREA Form-nál a minőség az első, egyedi nyomattal ellátott poharainkkal biztosíthatod vendégeid környezettudatos kiszolgálását.

 

creacup_logos

 

Újrahasználható poharakkal háromszoros a siker!

 

1. Csökkentheted a hulladék mennyiségét

A többször használható zöld poharakkal hatékonyan csökkenthető a rendezvény során keletkezett hulladék mennyisége. Ezzel nemcsak a hulladékkezelés költségeit spórolhatod meg, de a takarítás is kevesebb.

 

2. Márkaerősítés, szponzorok hirdetése

Az egyedi újrahasználható poharak tökéletes csatornát biztosítanak, hogy saját márkád erősítsd, vagy megjelenést biztosíts a szponzorok számára.

 

3. Extra bevétel

A vissza nem váltott zöld poharakért kért depozit nemcsak fedezi a ráfordított költségeket, de akár egy külön bevételi forrást is jelenthet a rendezvénynek, mivel sokan szeretik hazavinni ezeket a poharakat.

 

 

A CREAPOHÁR igazi előnye a nagyfokú ellenálló képesség, és a funkcionalitás!

  

ajanlatkeres


 

Creapohár grafikai nyomtatása

 

Milyen technológiával készülhet az egyedi Creapohár?

 
 

IML

 

Az IML (In Mold Labeling) egy új technológia, amely keretében a minta a fröccsöntés során kerül a termékre. Egy robotkar segítségével helyezzük bele a fotóminőségű címkét az öntőszerszámba, így a címke “összeolvad” a késztermékkel. Az így készülő poharak címkéje nem sérül, nem kopik a használat és a mosogatás során, szemben a hagyományos módon, a poharak felületén elhelyezett nyomatokkal. Ez a technológia akár több mint 100 mosásra ad lehetőséget anélkül, hogy megsérülne a minta.

 

tvscreen_presentation_creacup16

 

Körszitázás, tamponozás

 

Amennyiben a rendezvény jellege nem kívánja meg a fentihez hasonló tartósságot (pl. pár napos rendezvények esetén), a körszitázás technológiáját ajánljuk, amely szintén tartós, akár 50 mosásra ad lehetőséget.

 

 szitanyomas
 
 
 
 
 
 

Mitől lesz ez a tökéletes választás?

 

 • egyszerűen raktározható és szállítható

 • könnyű műanyagból készül

 • vastagfalú, tartós

 • újrahasználható

 • rugalmas, nem törik

 • lassan amortizálódik, évekig használható

 • több 100 mosást kibír

 • megfelel a fogyasztási szabványoknak

 • 90°-on mosható

 

Vidd Te is a következő szintre a rendezvényedet, a környezetbarát Creapoharakkal!

 

ajanlatkeres


 

Egy zöld pohár életciklusa

 

1. Gyártás - A CREAPOHÁR Polipropilénből (PP) - egy rendkívül ellenálló anyag, magas tűrőképességét annak köszönheti, hogy egyszerre kemény és rugalmas - illetve

Styrene acrylonitrile resinből (SAN) - egy víztiszta, karcálló anyag - készülhet.

 

2. Grafikai nyomtatás - A pohár nyomtatása személyre szabott design, vagy előre kiválasztott standard minta alapján történik.

 

3. Szállítás - A CREA Form rugalmas, biztonságos szállítást kínál megrendelőinek.

 

4. Újrafelhasználás - A rendezvény alatt egynél többször használják a poharakat.

 

5. Mosás - A poharak moshatóak, így újra kiadhatóak, és a következő rendezvény alkalmával is felhasználhatóak.

 

6. Raktározás - Két rendezvény között a poharak könnyen raktározhatóak.

 

7. Újrahasznosítás - A ciklus akkor ér véget, amikor sok-.sok rendezvény után a poharak elhasználódnak, és a műanyag újbóli feldolgozásra kerül, hogy új termék készülhessen belőle. Az elhasználódott poharakat a szelektív hulladékgyűjtés keretében ledarálják és az ebből készített regranulátumot újra felhasználják.

  

Fenntarthatósági tippek

 

 • Minden évben megrendezésre kerül az eseményed? Akkor ne kérd a grafikára a dátumot! Így a következő évben is használhatod a poharakat.

 • Mindig érdemes egy már előre kialakított, és jól bevált mosási rendszert alkalmazni!

 • Tárold a poharakat vastag kartondobozokban, hogy megvédd őket a külső hatásoktól!

 • Helyezz el a rendezvényeden információs táblákat, hogy a résztvevők tudják hogyan működik a pohár rendszered. Tüntesd fel rajta a leghasznosabb információkat, mint a beváltás helye, a pohár értéke, stb.

 • Használd ki a pohár által kínált felületet arra, hogy elmondd a világnak, mennyire fontos számodra a környezetvédelem!


 

Több mint pohár!

 

Legyen szó egy sporteseményről, koncertről, vagy céges rendezvényről, a résztvevők imádják az emléktárgyakat, és ezt látják ezekben a poharakban is. A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy rengetegen hazaviszik a poharakat, ez pedig egy tökéletes lehetőség számodra, hogy ott legyél a célközönség otthonaiban, a polcokon, a logóddal és az üzeneteddel. Mi lehetne ennél jobb márkaépítés? Ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű poharat választasz! A CREA Form tartós újrahasználható poharai garantáltan megőrzik majd üzeneted, hosszú időn át.

Tudatos szervező vagyok, érdekel!

 ajanlatkeres