A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 26

    Jan

    Engedélyezd a sütiket a farsangi bulidon! - Karneváli receptajánlónk következik

    Receptek

    Növekvő számú napsütéses órák, bohókás party-k, hamarosan itt a február és a télbúcsúztató karneválszezon. Mindenki fergeteges ünneplésbe és bulizásba kezd. A jelmezes party-k asztaláról nem hiányozhatnak a legszuperebb karneváli étkek.

    Tovább
  • 18

    Jan

    CREA farsangi jelmez ötletek

    Design

    Légy kreatív a februári karneválon!

    Tovább
  • 19

    Dec

    Ünnepi hangulatot emelő karácsonyi italok

    Receptek

    A karácsonyi asztal terítése kapcsán sokaknak elsősorban a karácsonyi finomságok és a fantasztikus díszítés jut eszükbe. Nem is gondolunk arra, hogy az ünnepi hangulatot speciális, karácsonyi italokkal is emelhetjük. Ezeknek az itókáknak a legfőbb jellemzője, hogy a zord időjárás ellenére kellemesen felmelegítik az embert és az ünnepet.

    Tovább
  • 13

    Dec

    Vigyünk egy kis szikrát az ünneplésbe!

    Design

    Mi van az üveg boron és a bonbonon túl, ha gesztusértékű ajándékot szeretnénk vinni a vendéglátóinknak, az ünnepek során? Erre adunk két szuper ötletet!

    Tovább
  • 09

    Dec

    Experimentális gasztrobeszélgetés a Kiss’N Chips chéfjével

    Gasztronómia

    Szenvedély, a legtöbb beszélgetésünknek ez a konklúziója, amiket chéfekkel, cukrászokkal, gasztronómiai szakemberekkel folytatunk. Kedvenc bloggerinánkkal, Kiss Nórival beszélgettünk, hogy az ő életét, mikor lepte be az ízek világa!

    Tovább
  • 17

    Okt

    Borok és ételek párosításáról egyszerűen

    Receptek

    Amikor sommelier-ket hallgatunk a különböző étel-bor párosításokról, könnyen elveszíthetjük az önbizalmunkat, majd a következő vendégfogadás során tétován állhatunk a borospolc előtt, hogy akkor melyik palackot is vegyük le az mama kedvenc tejszínes pulykacsigájához?

    Tovább
  • 30

    Szept

    Törött pohár gyerek kezébe nem való!

    Gasztronómia

    A legújabb boros pohárkészlettel biztosra vehetjük, hogy senki nem marad szárazon!

    Tovább
  • 16

    Aug

    Open air! Könnyed szórakozás

    Gasztronómia

    A nyár, amikor készül átmenni őszbe, már strandolásra nem, de kerti összejövetelekre, szabadtéri bulikra kiváló időjárást biztosít és ez még így lesz legalább két hónapig, ha szerencsénk van. Tippeket adunk, hogy ne nyűg, hanem valóban könnyed muri legyen a kerti party.

    Tovább
  • 22

    Júl

    Ha málna, akkor lime!

    Receptek

    A SIRHA-n többen mondtátok, hogy nagyon finom limette- málnakrémet kóstoltatok az Oval habkrémtartóból. Megszereztük nektek a receptet, ami egyrészt egyszerű, lenyűgözően néz ki és, ahogy mondtátok is, nagyon-nagyon finom! A hétvégére pont jó lesz!

    Tovább
  • 14

    Júl

    Teríts, mint a rómaiak!

    Gasztronómia

    Az asztalterítés története, az ókortól napjainkig. Érdekességek a gasztronómia történelméből - terítési szokások.

    Tovább
  • Citromos slushie

    09

    Jún

    Laktóz- és cukormentes, paleo frissítő

    Receptek

    Valljuk be, ha vendégül látunk valakit, szeretjük levenni a lábáról, elkápráztatni, ógörög intelmeket betartva „jól tartani”.

    Tovább
  • Bocuse d’Or standunk

    08

    Jún

    Kiállítani a Bocuse d’Or idején, egy élmény!

    Hírek

    Idén is a nemzetközi gasztrokultúra krémje volt jelen a Sirha rendezvényein Riótól Isztambulon át Budapestig. A magyar fővárosban, május elején több mint 300 kiállító mutatta be innovatív termékeit, szolgáltatásait, azokat az újdonságokat és különböző technológiákat, amelyek a közeljövő trendjeit meghatározzák.

    Tovább