A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

Exkluzív formatervezett cukrászati és party kellékek tervezése, gyártása és forgalmazása


A kreatív tálalás mestere

 

Időnként elegendő egy impulzus, hogy felülmúlhatatlan alkotásokat készítsünk, néha hosszú idő megfeszített munkája kell ehhez. Amikor kihívással nézünk szembe, kreativitásunkkal átalakítjuk a már létezőt és újat teremtünk! Ez volt a célunk, amikor ötleteltünk, rajzoltunk, terveztünk és megalkottuk termékeinket, hogy önnek is lehetőséget adjunk arra, hogy kreativitását kiteljesíthesse és szabadon gondolkodhasson a legújabb ízkombinációkról, kulináris alkotásokról. Alakítsa át kreativitásával a már létező ötleteit és teremtsen új trendeket!

 

Megbízható minőségű, magyar termék

 

Törekszünk a praktikum, a forma és a gazdaságosság harmóniájára. 2008 óta szolgáljuk ki üzletek, rendezvények, cukrászok, séfek igényeit esztétikus, formatervezett műanyag termékeinkkel, melyeket különleges design és exkluzív megjelenés valamint kifogástalan kivitelezés jellemez. Az üveg szép, a porcelán elegáns, de vannak alkalmak, amikor a műanyag poharak, desszerttartók kiváló alternatívát kínálnak: koncertek, kiállítások, partik, szabadtéri rendezvények esetén is minőségi és ízléses szervírozást biztosítanak formatervezett termékeink.

 

Formatervezés

 

Termékeink hazai designerek bevonásával, gondos tervezés után születtek. Magas minőségben gyártott műanyag termékeink egyedülállók a piacon és esztétikus formaviláguk változatos felhasználási lehetőséget biztosítanak. Hisszük, hogy a folyamatos innováció elengedhetetlen, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a termékfejlesztésre.

 

Gyártás

 

Minőségi termékeinkhez családi vállalkozásunk több évtizedes tapasztalata a szerszámgyártásban és a műanyag fröccsöntésben biztosítja a kellő kompetenciát, szakértelmet a magyarországi gyártás, raktározás és logisztika minden előnyével együtt.

 

Forgalmazás

 

Bőséges raktárkészlet és rugalmas gyártási feltételek biztosítják termékeink gyors beszerzését, kiszállítását Magyarországon és külföldön. A CREA Form termékekben történő tálalás, emeli az események színvonalát.

 

Tekintse meg online katalógusunkat:

CREA Form portfólió