A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
 • 00

  Miért a CREAPOHÁR? - avagy a rendezvényeken adható pohár alternatívák összehasonlítása

  Hírek

  Számos alternatíva közül választhatsz az italok kiszolgálásához, olyan nagyobb rendezvényeken, mint sportesemények, gasztronómiai rendezvények, koncertek, kiállítások, vagy állandó megoldásokhoz vendéglátóhelyeken, turisztikai létesítményekben. De miért érdemes pont a CREAPOHARAT választani? Olvasd el összehasonlításunkat, és megtudod!

  Tovább
 • 00

  SIRHA BUDAPEST 2020 kiállítás a CREA Form csapatával

  Hírek

  2020. február 4-től 6-ig került megrendezésre a Sirha Budapest, nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás, a HUNGEXPO területén, amin a CREA Form Kft. V. alkalommal vett részt, mint kiállító.

  Tovább
 • 00

  Minden, amit tudni kell a polipropilénről

  Hírek

  A polipropilén napjaink egyik legnépszerűbb, legtöbbet alkalmazott műanyaga. Ennek pedig nem más az oka, mint rendkívül széles körben való alkalmazhatósága, és pozitív tulajdonságai, melyeket a cikkben részletesen is bemutatunk.

  Tovább
 • 17

  Jan

  CREAPOHÁR rendelés tudnivalók

  Hírek

  Szeretnéd Te is csökkenteni a rendezényed ökológiai lábnyomát? Ha tudatos rendezvényszervező vagy, és felkeltette az érdeklődésed a cREaPOHÁR számos előnye, akkor tudj meg többet a rendelés folyamatáról!

  Tovább
 • 17

  Jan

  Egy repohár ára a környezetre nézve

  Hírek

  Sokakban felmerül a kérdés, hogy amennyiben befektetnek a repohárra, valóban csökkeni fog-e rendezvényük ökológiai lábnyoma.

  Tovább
 • 17

  Jan

  Tegyük rendbe a műanyag poharakkal kapcsolatos tévhiteket!

  Hírek

  Megválaszoljuk az alapvető kérdéseket a műanyag poharakkal kapcsolatban.

  Tovább
 • 17

  Jan

  Repohár grafikai nyomtatása? - avagy egyedi pohár, mint reklámfelület

  Hírek

  Az úgynevezett repoharak szinte szuperképességekkel rendelkeznek, nem újrahasználható elődeikhez képest. De mindezeken felül van még egy érv, ami ezek mellett szól, mégpedig nem más, minthogy egy saját, ingyenes reklámfelületet biztosít.

  Tovább
 • 26

  Jan

  Engedélyezd a sütiket a farsangi bulidon! - Karneváli receptajánlónk következik

  Receptek

  Növekvő számú napsütéses órák, bohókás party-k, hamarosan itt a február és a télbúcsúztató karneválszezon. Mindenki fergeteges ünneplésbe és bulizásba kezd. A jelmezes party-k asztaláról nem hiányozhatnak a legszuperebb karneváli étkek.

  Tovább
 • 18

  Jan

  CREA farsangi jelmez ötletek

  Design

  Légy kreatív a februári karneválon!

  Tovább
 • 19

  Dec

  Ünnepi hangulatot emelő karácsonyi italok

  Receptek

  A karácsonyi asztal terítése kapcsán sokaknak elsősorban a karácsonyi finomságok és a fantasztikus díszítés jut eszükbe. Nem is gondolunk arra, hogy az ünnepi hangulatot speciális, karácsonyi italokkal is emelhetjük. Ezeknek az itókáknak a legfőbb jellemzője, hogy a zord időjárás ellenére kellemesen felmelegítik az embert és az ünnepet.

  Tovább
 • 13

  Dec

  Vigyünk egy kis szikrát az ünneplésbe!

  Design

  Mi van az üveg boron és a bonbonon túl, ha gesztusértékű ajándékot szeretnénk vinni a vendéglátóinknak, az ünnepek során? Erre adunk két szuper ötletet!

  Tovább
 • 09

  Dec

  Experimentális gasztrobeszélgetés a Kiss’N Chips chéfjével

  Gasztronómia

  Szenvedély, a legtöbb beszélgetésünknek ez a konklúziója, amiket chéfekkel, cukrászokkal, gasztronómiai szakemberekkel folytatunk. Kedvenc bloggerinánkkal, Kiss Nórival beszélgettünk, hogy az ő életét, mikor lepte be az ízek világa!

  Tovább
 • 17

  Okt

  Borok és ételek párosításáról egyszerűen

  Receptek

  Amikor sommelier-ket hallgatunk a különböző étel-bor párosításokról, könnyen elveszíthetjük az önbizalmunkat, majd a következő vendégfogadás során tétován állhatunk a borospolc előtt, hogy akkor melyik palackot is vegyük le az mama kedvenc tejszínes pulykacsigájához?

  Tovább
 • 30

  Szept

  Törött pohár gyerek kezébe nem való!

  Gasztronómia

  A legújabb boros pohárkészlettel biztosra vehetjük, hogy senki nem marad szárazon!

  Tovább
 • 16

  Aug

  Open air! Könnyed szórakozás

  Gasztronómia

  A nyár, amikor készül átmenni őszbe, már strandolásra nem, de kerti összejövetelekre, szabadtéri bulikra kiváló időjárást biztosít és ez még így lesz legalább két hónapig, ha szerencsénk van. Tippeket adunk, hogy ne nyűg, hanem valóban könnyed muri legyen a kerti party.

  Tovább
 • 22

  Júl

  Ha málna, akkor lime!

  Receptek

  A SIRHA-n többen mondtátok, hogy nagyon finom limette- málnakrémet kóstoltatok az Oval habkrémtartóból. Megszereztük nektek a receptet, ami egyrészt egyszerű, lenyűgözően néz ki és, ahogy mondtátok is, nagyon-nagyon finom! A hétvégére pont jó lesz!

  Tovább
 • 14

  Júl

  Teríts, mint a rómaiak!

  Gasztronómia

  Az asztalterítés története, az ókortól napjainkig. Érdekességek a gasztronómia történelméből - terítési szokások.

  Tovább
 • Citromos slushie

  09

  Jún

  Laktóz- és cukormentes, paleo frissítő

  Receptek

  Valljuk be, ha vendégül látunk valakit, szeretjük levenni a lábáról, elkápráztatni, ógörög intelmeket betartva „jól tartani”.

  Tovább
 • Bocuse d’Or standunk

  08

  Jún

  Kiállítani a Bocuse d’Or idején, egy élmény!

  Hírek

  Idén is a nemzetközi gasztrokultúra krémje volt jelen a Sirha rendezvényein Riótól Isztambulon át Budapestig. A magyar fővárosban, május elején több mint 300 kiállító mutatta be innovatív termékeit, szolgáltatásait, azokat az újdonságokat és különböző technológiákat, amelyek a közeljövő trendjeit meghatározzák.

  Tovább