A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 31

    Jan

    CREAPOHÁR rendelés tudnivalók

    Hírek

    Szeretnéd Te is csökkenteni a rendezényed ökológiai lábnyomát? Ha tudatos rendezvényszervező vagy, és felkeltette az érdeklődésed a CREAPOHÁR számos előnye, akkor tudj meg többet a rendelés folyamatáról!

     

    Creapohár rendelés 4+1 lépésben

     

    1. lépés: Ajánlatkérés, érdeklődés

     

    Kollégáink a műanyag termékek gyártásában, és forgalmazásában szerzett, több éves tapasztalattal várják megkeresésed, és szívesen válaszolnak a kérdéseidre. Csak annyit kell tenned, hogy felveszed velünk a kapcsolatot itt.

     

    Újrahasználható poharainkat prémium minőségű, egyedi grafikai nyomtatással, vagy standard - magyar designerek által tervezett - mintákkal kérheted a rendezvény stílusához illően. Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik lenne a számodra megfelelő, ebben is szívesen segítünk neked, keress minket bátran elérhetőségeinken.

     

    2. lépés: Ajánlat

     

    Munkatársaink a részletek egyeztetését követően, rövid időn belül ajánlatot küldenek részedre. Ajánlatunkat minden esetben egyedileg állítjuk össze a megrendelt mennyiség, raktáron való elérhetőség, a design jellege szerint, árkalkulációval és pontos határidőkkel.

     

    3. lépés: Gyártás

     

    Amennyiben az általad rendelt mennyiség nem elérhető raktáron, vagy egyedi designnal kéred a poharat, az ajánlatunk elfogadását követően megkezdődik a gyártás.

     

    4. lépés: Szállítás

     

    Rugalmas szállítási időkkel biztosítjuk a kényelmet Megrendelőink számára.

     

    5. lépés: Visszajelzés

     

    Mindig szívesen fogadjuk a visszajelzést, hogy termékünk mennyire felelt meg az elképzeléseidnek, elvárásaidnak. Hálásan megköszönjük, ha szánsz erre egy pár percet, és írsz nekünk a tapasztalataidról, ezzel támogatva a munkánkat és a fejlődésünket.

     

    Vidd Te is a következő szintre a rendezvényedet, a környezetbarát újrahasználható poharakkal!

     

    Ha Neked is fontos a fenntartható jövő, és szeretnéd csökkenteni rendezvényed ökológiai lábnyomát, akkor válaszd zöld poharainkat!

     

    A részletekért érdeklődj a sales@creaform.hu e-mail címen!