A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
 • 31

  Jan

  CREAPOHÁR rendelés tudnivalók

  Hírek

  Szeretnéd Te is csökkenteni a rendezényed ökológiai lábnyomát? Ha tudatos rendezvényszervező vagy, és felkeltette az érdeklődésed a CREAPOHÁR számos előnye, akkor tudj meg többet a rendelés folyamatáról!

   

  Repohár rendelés 4+1 lépésben

   

  1. lépés: Ajánlatkérés, érdeklődés

   

  Kollégáink a műanyag termékek gyártásában, és forgalmazásában szerzett, több éves tapasztalattal várják megkeresésed, és szívesen válaszolnak a kérdéseidre. Csak annyit kell tenned, hogy felveszed velünk a kapcsolatot itt.

   

  Újrahasznosítható poharainkat prémium minőségű, egyedi grafikai nyomtatással, vagy standard - magyar designerek által tervezett - mintákkal kérheted a rendezvény stílusához illően. Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik lenne a számodra megfelelő, ebben is szívesen segítünk neked, keress minket bátran elérhetőségeinken.

   

  2. lépés: Ajánlat

   

  Munkatársaink a részletek egyeztetését követően, rövid időn belül ajánlatot küldenek részedre. Ajánlatunkat minden esetben egyedileg állítjuk össze a megrendelt mennyiség, raktáron való elérhetőség, a design jellege szerint, árkalkulációval és pontos határidőkkel.

   

  3. lépés: Gyártás

   

  Amennyiben az általad rendelt mennyiség nem elérhető raktáron, vagy egyedi designnal kéred a poharat, az ajánlatunk elfogadását követően megkezdődik a gyártás.

   

  4. lépés: Szállítás

   

  Rugalmas szállítási időkkel biztosítjuk a kényelmet Megrendelőink számára.

   

  5. lépés: Visszajelzés

   

  Mindig szívesen fogadjuk a visszajelzést, hogy termékünk mennyire felelt meg az elképzeléseidnek, elvárásaidnak. Hálásan megköszönjük, ha szánsz erre egy pár percet, és írsz nekünk a tapasztalataidról, ezzel támogatva a munkánkat és a fejlődésünket.

   

  Vidd Te is a következő szintre a rendezvényedet, a környezetbarát újrahasznosítható poharakkal!

   

  Ha Neked is fontos a fenntartható jövő, és szeretnéd csökkenteni rendezvényed ökológiai lábnyomát, akkor válaszd zöld poharainkat!

   

  A részletekért érdeklődj a sales@creaform.hu e-mail címen!