A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 15

    Máj

    Mi tudjuk mit nem szereztél még be, a tökéletes vitorlás élményhez!

    Hírek

    A vitorlázás kétségkívül egy csodálatos élmény, egy olyan kikapcsolódás, amit ráadásul a mostani korlátozások között is végezhetünk és élvezhetünk. Azonban ha egyszer már kint vagyunk a vízen, akkor abból kell gazdálkodnunk, amit magunkkal vittünk, így nem árt előre jól felkészülni, hogy mire is lehet szükségünk. Ha megvannak a fürdőruhák, a naptej, törölközők, ételek és italok, valamint egyéb alap és vitorlás felszerelés, akkor már csak egyetlen dolog maradt hátra! Gondoltál a konyhai eszközökre is? Például az italok minőségi felszolgálásához? Ismerd meg a CREA Form műanyag poharakat, amelyek biztosítják a tökéletes és gondmentes vitorlás élményt!

     

    Miért érdemes a CREA Form műanyag poharait választani a vitorlázáshoz?

     

    Biztonságos

     

    A CREA Form Party Pack kombinált pohárkészlet és Wine Glass borospohárkészlet törhetetlen poharakból áll, amik biztonságosan használhatóak, akár vitorlázás közben is!

     

    Gyönyörű kivitelezés

     

    Ezek a poharak víztiszta műanyagból készülnek, így nem kell lemondanod az üveg eleganciájának látványáról!

     

    Hosszú élettartam

     

    A többször használható, mosogatható, karcmentes poharak garantáltan hosszú ideig, akár számos szezonon keresztül biztosítják majd a luxus szórakozás élményét a hajón!

     

    Minden italnak megvan a maga pohara

     

    A Party Pack 18 darabos kombinált pohárkészletben megtalálható a shotokhoz, longdrinkekhez, koktélokhoz, és whiskykhez illő klasszikus pohárfajta. Így minden italt abból a pohárból kortyolhatsz a hajón is, amit az megérdemel.

     

    Készen állsz a luxus vitorlás élményre? Ismerd meg műanyag poharainkat!

    wineglass-blog

    partypack-blog