A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
 • 15

  Máj

  Mi tudjuk mit nem szereztél még be, a tökéletes vitorlás élményhez!

  Hírek

  A vitorlázás kétségkívül egy csodálatos élmény, egy olyan kikapcsolódás, amit ráadásul a mostani korlátozások között is végezhetünk és élvezhetünk. Azonban ha egyszer már kint vagyunk a vízen, akkor abból kell gazdálkodnunk, amit magunkkal vittünk, így nem árt előre jól felkészülni, hogy mire is lehet szükségünk. Ha megvannak a fürdőruhák, a naptej, törölközők, ételek és italok, valamint egyéb alap és vitorlás felszerelés, akkor már csak egyetlen dolog maradt hátra! Gondoltál a konyhai eszközökre is? Például az italok minőségi felszolgálásához? Ismerd meg a CREA Form műanyag poharakat, amelyek biztosítják a tökéletes és gondmentes vitorlás élményt!

   

  Miért érdemes a CREA Form műanyag poharait választani a vitorlázáshoz?

   

  Biztonságos

   

  A CREA Form Party Pack kombinált pohárkészlet és Wine Glass borospohárkészlet törhetetlen poharakból áll, amik biztonságosan használhatóak, akár vitorlázás közben is!

   

  Gyönyörű kivitelezés

   

  Ezek a poharak víztiszta műanyagból készülnek, így nem kell lemondanod az üveg eleganciájának látványáról!

   

  Hosszú élettartam

   

  A többször használható, mosogatható, karcmentes poharak garantáltan hosszú ideig, akár számos szezonon keresztül biztosítják majd a luxus szórakozás élményét a hajón!

   

  Minden italnak megvan a maga pohara

   

  A Party Pack 18 darabos kombinált pohárkészletben megtalálható a shotokhoz, longdrinkekhez, koktélokhoz, és whiskykhez illő klasszikus pohárfajta. Így minden italt abból a pohárból kortyolhatsz a hajón is, amit az megérdemel.

   

  Készen állsz a luxus vitorlás élményre? Ismerd meg műanyag poharainkat!

  wineglass-blog

  partypack-blog