A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 22

    Júl

    5 program, amikor jól fog jönni egy dizájnos műanyag pohárkészlet

    Hírek

    A nyár folyamán akad néhány olyan esemény, amikor egy kisebb rendezvényt kell összehoznunk, amihez nem elég a jó program, minden kelléket, hozzávalót jól átgondoltan kell beszerezni. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, egy praktikus megoldást kínálunk a szervírozáshoz.

     

    Az üvegpoharak helyett, gondolkodj műanyag poharakban!

     

    A műanyag pohár könnyebben szállítható és higiénikusabb, mint hagyományos társai. Ha pedig szeretnénk, akár újra is hasznosíthatjuk őket! Modern, formabontó dizájnnal rendelkező poharakat tudunk biztosítani, amik mindenki tetszését el fogják nyerni.  

     

    Lássunk néhány eseményt, amikor valóban jól fog jönni, ha beszerzünk egy nagyobb mennyiségű műanyag pohárkészletet:

     

    1. Grill party

    A nyugati országok kerti partijainak alapvető kellékét jelentik a műanyag poharak. Hazánkban is egyre inkább elterjedtek. Ne gondolj a retro, fehér műanyag poharakra, hiszen a legdizájnosabb műanyagboros- és koktélos poharakban is szervírozhatod vendégeid italát, amik látványos kellékei lehetnek az összejövetelnek!

     

    1. Piknik

    A piknik kosarakban nem érdemes üvegpoharakat tenni. Könnyen összetörhetnek és még súlyosak is. A műanyag poharak ilyenkor is nagy segítséget nyújthatnak. Kis helyen elférnek, egyszerűen szállíthatóak és könnyűek is. Akár több darabbal is készülhetsz, hátha betoppan egy nem várt barát is!

     

    1. Bográcsozás

    Tombol a grillőrület, azonban nem szabad megfeledkezni hagyományainkról sem. A szabad tűzön készült magyaros ételeknek nincs párja. Az ilyen összejövetelek sosem tartanak rövid ideig. Amíg rotyog a finomság a bográcsban a leginkább a fröccs oltja a szomjunkat, amelyekre a nagyobb műanyag poharak kiválóan alkalmasak. A legfőbb előnye, hogy egy alkoholos filc segítségével mindenki könnyen megkülönböztetheti a saját poharát, a nevének felírásával vagy egy egyedi dizájn megrajzolásával, így biztosan nem fognak a vendégek egymás után inni.

     

    1. Vitorlázás

    A vitorlázás újra fénykorát éli. Rengetegen látogatunk el a Balatonra vagy épp Horvátországba, hogy a teljes nyarat vagy annak egy-két napját egy vitorláson tölthessük a szabad vízen ringatózva. Itt azonban fontos az óvatosság, hiszen egy-egy nagyobb hullám képes gyorsan a földre repíteni az üvegpoharakat, amelyek szilánkjainak feltakarítása a fedélzeten nem épp könnyű feladat. Megfelelő alternatívát képeznek erre a műanyagpoharak. A legjobb, hogy nem kell mindig újat venni. Könnyen elmoshatjuk azokat és bármikor újra használhatjuk.

     

    1. Eljegyzési buli

    Az eljegyzést is érdemes megünnepelni, igaz ezt sokkal szűkebb körben szokás, mint az esküvőt. Jelentősen kedvezőbb, ha mi magunk szervezzük meg akár szabadtéri helyen, akár egy kisebb rendezvényhelyszínen. Könnyítsük meg a feladatunk és ne bajlódjunk felesleges üvegpoharak vásárlásával, hiszen utána csak a helyet foglalná a polcokon. Vegyünk modern, vastag falú műanyagpoharakat, amik tárolásával és mosogatásával sem kell bajlódni és biztosan kibírják az egész estés ünneplést.

     2

    Kapcsolódó termékeinket, melyek minden fent említett esemény alkalmával felhasználhatóak:

    Borospoharak, party poharak, kávés csészék.