A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 11

    Márc

    A Creapohár előnyei a kültéri vendéglátóhelyeken

    Hírek

    A korlátozások enyhítése miatt a vidéki vendéglátóhelyek iránt egyre nő a kereslet, hiszen aki megteheti kihasználja az alkalmat, hogy kiszabaduljon az eddigi karanténból, és a kellemes időben a vendéglátóhelyek teraszain töltse szabadidejét. Cikkünkben megosztjuk, hogy miért éri meg ezen helyeknek az újrahasználható pohár bevezetése.

     

    Törhetetlen pohár a vendégek biztonságáért

     

    A CREAPOHÁR polipropilén alapanyagával egy biztonságos megoldást nyújt a kültéri helyszíneken, az italok kiszolgálására, hiszen strapabíró, törhetetlen. Ezzel a lehetőséggel többé nem lesz gondod a pohártörésekkel, nem kell aggódnod a szilánkok okozta sérülések miatt, és a személyzetnek is több ideje marad a fontosabb dolgokra.

     

    Egy személyre szabható pohár, ami egyben marketing lehetőség

     

    Ezek a poharak tökéletes csatornát biztosítanak, hogy prezentáld a márkád, az üzeneted, vagy megjelenést biztosíts a partnereid számára. A nyomtatható zöld pohár felületeknek köszönhetően  bármilyen egyedi design szerint személyre szabhatod a vendéglátóhelyeden használt poharakat. Csak egy kis gondos tervezésre van szükség, hogy az általad megálmodott mondanivaló célba jusson. Professzionális megjelenésével, és egyedi, személyre szabható branding-el képes pozícionálni a márkádat. Persze nem mindegy, hogy milyen minőségű poharat választasz. A CREA Form tartós újrahasználható poharai garantáltan megőrzik majd üzeneted, hosszú időn át.

     

    creapohar_kezdolap_1

     

    Zöld megoldást kínál

     

    A CREAPOHÁR zöld megoldást kínál, ami nem csupán a vendéglátóhely társadalmi felelősségvállalását erősíti, de még spórolhatsz is vele. Ezt a típusú poharat ugyanis a vendégek visszaváltják, vagy elviszik magukkal, így kevesebb a szemét kezelésével járó logisztikai költség. Sőt, még a személyzet beavatkozását sem igényli, kevesebb a pohárszedés, és az események utáni takarítás is.

     

    Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a  CREAPOHÁR praktikusabb, strapabíróbb, és még zöldebb megoldás is, mint az egyéb alternatívák.

     

    Olyan eseményekre, vendéglátóhelyekre, ahol fontos az exkluzív, minőségi megjelenés, pedig üveg hatású SAN alapanyagból készült újrahasználható design poharainkat ajánljuk.


    crea-form-wine-glass

    Mit garantálunk?

     

    • megbízható minőséget, közvetlenül a gyártótól
    • a poharak hosszú élettartamát
    • biztonságot - anyagának és gyártástechnológiájának köszönhetően törhetetlen
    • könnyű fertőtlenítést - a poharakat 90°-on mosható anyagból terveztük

      

    A részletekért érdeklődj a sales@creaform.hu e-mail címen!