A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 05

    Aug

    A nyár legnagyobb bulija legyen az otthonodban!

    Hírek

    A legnagyobb partik, fesztiválok az idei nyáron sajnos elmaradnak. Ez azonban nem azt jelenti, hogy idén nem lehetne igazán jó bulikon kikapcsolódni. Vedd a kezedbe az irányítást, és szervezd meg a nyár legnagyobb partiját az otthonodban!

     

    Felejthetetlen házibulit nem tud mindenki szervezni, de egy kis felkészüléssel mindent el lehet érni. Szeretnénk néhány jó ötletet adni, hogy a te bulid igazán maradandó élmény legyen minden vendéged számára.

     

    Gondold át a meghívás módját!

     

    Egy nagyszabású bulira az összes barátodat, ismerősödet érdemes meghívni, ugyanis ha kevés vendég jelenik meg, akkor már biztos, hogy elveszett a parti. Amennyiben van egy méretes kerted, nem kell aggódni a helyszűke miatt sem, hiszen nyáron kifejezetten hangulatos a szabadtéri buli.

     

    Jól át kell gondolni, hogy hogyan hívod meg a barátaidat, hogyan harangozod be a partit, ugyanis az nagymértékben befolyásolja a döntésüket, hogy jelenjenek meg, vagy inkább hagyják ki a bulit. 

     

    Találd ki a menüt!

     

    Mind az étel, mind az ital tekintetében rendkívül fontos, hogy mi a felhozatal. A nagy létszámú házibulikon kissé körülményes és költséges is egy komolyabb menüt összerakni, de nincs is rá szükség. Egy kis ropogtatnivaló, esetleg néhány szendvics teljesen elegendőek lehetnek.

     

    Az alkoholos italokat érdemes beépíteni a menübe, de nyilván alkoholmentes hűsítőkkel is ajánlott készülni.

     

    A házibuli szervezésétől a legtöbbeket valószínűleg az a gondolat tántorítja el a leginkább, hogy a parti elszabadul és törött tárgyak, poharak tömkelegét kell majd reggel összetakarítani, ami persze akár jelentősebb anyagi kárt is jelenthet. Ezt azonban el lehet kerülni, ha az üvegpoharak a szekrény mélyén maradnak, és alternatív megoldást választunk.

     

    A Party Pack műanyag pohárkészlet minden buli varázsdoboza. A törhetetlen, többféle italtípushoz passzoló összeállítás nemcsak biztonságot nyújt egy házibulin, hanem stílusossá is teszi azt. Egészen más hatást kelt, ha a vendégeknek nem egy vizespohárból kell meginniuk a koktéljaikat, hanem egy mutatós koktélpohárból.

     

     

    crea-form-party-pack-doboz-175x175

    A Party Pack borospoharat nem tartalmaz, azonban a CREA Form a borkedvelőkre is gondolt, méghozzá nem is akárhogy. Törhetetlen, formabontó poharaik egyedi élményt nyújtanak. Ezzel a pohárral biztos mindenkit lenyűgözöl a bulidon!

    crea-form-wine-glass-1-175x175

    Alapozd meg a hangulatot!

     

    A jó hangulatot a leginkább a kiváló zenék biztosítják. Törekedni kell arra, hogy a zenei palettánkon ne csak egy stílus jelenjen meg, hiszen úgy biztosan nem sikerülhet mindenki kedvében járni. A zeneválasztásban inkább a változatosságra, sokszínűségre érdemes törekedni.

     

    Ha termékeink elnyerték a tetszésed, rendeld meg őket a weboldalunkról, illetve kövess minket Facebookon és Instagramon is, ahonnan többet tudhatsz meg különleges produktumainkról és mindig értesülhetsz újdonságainkról!