A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 22

    Júl

    A sikeres babaváró három titka

    Hírek

    A babaváró bulik a tengerentúlon nagy múltra tekintenek vissza, de manapság már hazánkban is egyre több kismama kap kedvet a megszervezéséhez.

     

    Az új családtag érkezésének megünneplése ajándékként is tökéletes, sok esetben nem maga a kismama szervezi, hanem meglepetésként kapja a barátnőktől, vagy családtagoktól. Amennyiben váratlan ajándékbuli szervezésén töröd a fejed, előtte mindenképp nyomozd ki, hogy a kismamának mi a véleménye az effajta eseményekről. Ez a nap róla kell, hogy szóljon, emiatt nem ajánlott kellemetlen helyzetbe hozni, és olyan dolgokra rákényszeríteni, amihez nincs kedve.

     

    Egy fergeteges babaváró buli azonban sok kismamának kifejezetten élvezetes mulatság. A hetedik-nyolcadik hónapban már javában jelentkező félelmekről, aggodalmakról teljesen elterelheti a figyelmét. De persze nem mindegy, hogyan szervezzük meg a partit. Mind a kismamáknak, mind a meglepetéssel készülőknek van néhány ötletünk, hogy a babaváró ne fulladjon kudarcba.   

     

    Hol legyen a buli?

     

    Nagyszabású babaváró esetén érdemes valamilyen külső helyszínen, hangulatos teremben, étteremben, kávézóban szervezni azt, hogy mindenki kényelmesen elférjen, és senkinek ne okozzon nehézséget a vendégsereg fogadása. Nyáron kiváló megoldás lehet a szabadtéri babaváró, amely különlegessé teszi az eseményt.

     

    Mi kerüljön az asztalra?

     

    Az ünnep nélkülözhetetlen eleme a torta, sütemény, vagy bármilyen finomság, amit megfelelőnek tartunk.

     

    A nagy torták mutatósak lehetnek, azonban nem mindig bizonyulnak a legjobb választásnak. Egyre több ételallergiával küzdő személy van, akik nem fogyaszthatják a hagyományos édességeket, ezért számukra ideálisabb választás lehet, ha nem egy nagy tortát vásárolunk.

     

    A kis műanyag édességtartókkal már számos eseményen találkozhatunk. Ezek a nagy torták tökéletes, trendi, modern alternatívái, amelyekben többféle mentes édességet is felszolgálhatunk.

     

    A stílusos tálaláshoz a CREA Form termékei ideálisak lehetnek. Az Oval műanyag habkém tartó és a Fancy desszerttál, a hozzá tartozó fedéllel remek választás lehet. Utóbbi a szabadtéri programokhoz is tökéletes, ugyanis a fedél rendkívül praktikussá teszi.

     

     Creaformcrea-form-fancy-lid-1

    Mivel dobjuk fel a hangulatot?

     

    Senki nem szeretne egy lapos, unalmas bulin részt venni, emiatt nem árt néhány izgalmas programmal felpezsdíteni a hangulatot. A babaváró bulikon népszerűek a játékok. Például a meghívottak felismerése a babakori képeiken, vagy a bébiétel kóstolás humoros, szórakoztató próbatételek lehetnek.

     

    A babaváró buli három titka tehát a tökéletes helyszín, a megfelelő édesség és a jó hangulat megteremtése. Ha ezeket sikerül jól összeegyeztetni, akkor biztos a siker, egy felejthetetlen babaváró szervezhető.