A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 20

    Máj

    A tökéletes kiegészítő, a balatoni vitorlázáshoz!

    Hírek

    A nyári időszakban az egyik legjobb program, ha egy vitorláshajón töltheted a kikapcsolódás édes óráit, napjait, a Balaton vizén. Akár egy családi nyaralásról van szó, akár a barátokkal szórakozol, a CREA Form műanyag poharak garantáltan a tökéletes kiegészítői a vitorlázásnak, hiszen használatuk kényelmes, biztonságos, és még megannyi előnnyel jár.

     

    Miért a CREA Form műanyag poharak a tökéletes kiegészítők a balatoni vitorlázáshoz?

     

    Fókuszban a biztonság

    A vitorláshajókon az üveg eszközök használata nem javasolt, hiszen könnyen törnek, és komoly sérüléseket okozhatnak. Ezért  ide tökéletes megoldás a CREA Form Party Pack kombinált pohárkészlet és Wine Glass borospohárkészlet, melyek törhetetlen poharakat tartalmaznak.

     

    Könnyű kezelhetőség

    A CREA Form Party Pack pohárkészlet darabjai újrahasználhatóak, mosogathatóak és rendkívül strapabíróak.

     

    Szépség és kényelem

    Ezek a poharak víztiszta műanyagból készülnek, így a hajón sem kell lemondanod az üveg szépségéről! Ergonomikus kialakításának és kellemes fogású anyagának köszönhetően pedig használata rendkívül kényelmes.

     

    Prémium minőség

    Termékeinket hazai designerek bevonásával álmodtuk meg, így  esztétikus formavilágukkal egyedülállóak a piacon. Különös figyelmet szentelünk a használatnak megfelelő, valamint jó minőségű alapanyagok kiválasztására, és termékeinket Budapest mellett található fröccsöntéssel foglalkozó üzemünkben gyártjuk, biztosítva a prémium minőséget minden egyes darab esetén.

     

    Ismerd meg Te is a CREA Form műanyag poharakat, amelyek gondoskodnak a tökéletes vitorlás élményről!

     

    partypack-blog

    wineglass-blog