A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 27

    Márc

    Fókuszban a pozitív hozzáállás

    Hírek

    A CREA Form csapata egytől egyig olyan emberekből áll, akik az egyik legfontosabb értékként tekintenek környezetükre és az abban élő emberekre. Nem véletlen, hogy egy olyan cégnél dolgozunk, amely hasonló értékeket képvisel. Éppen ezért szeretnénk átadni olyan üzeneteket, amelyek segíthetnek egy ilyen válsághelyzetben, mint a mostani új koronavírus járvány.

     

    Számos Partnerünktől és Megrendelőnktől tudjuk, hogy sokaknak milyen nehéz ez az időszak. Valós problémákkal nézünk szembe, hiszen a szállodaiparban, a vendéglátásban és a rendezvényszervezésben tevékenykedő cégek egyik napról a másikra kerültek bizonytalan helyzetbe.

     

    Mégis fontosnak tartjuk, hogy fogjunk össze, legyünk lojálisak egymáshoz és aki megteheti, tegyen azért, hogy elkerülje az elbocsátásokat, a fizetés nélküli szabadságokat. A jelenlegi állapot arra int bennünket, hogy újraértékeljünk bizonyos területeket az életünkben és a cégünk életében, hogy együttműködjünk másokkal és vigyázzunk egymásra, a családunkra, a munkatársakra és a tágabb közösségre is.

     

    Tudjuk, hogy milyen nehéz ez a jelen körülmények között, de úgy gondoljuk, ilyenkor a legfontosabb, hogy pozitívak tudjunk maradni. Sok cég gondolkodik hasonlóan, rengeteg vendéglátóhely állt át az elviteles ételkészítésre, ételkiszállításra. Mindenki saját maga tudja eldönteni, hogy a vállalkozása milyen alternatív lehetőségeket tartogat, de ehhez az kell, hogy előre tekintsünk, és tervezzünk.

     

    Ezért kiemelten fontos most a pozitív hozzáállás, és ez tehát a CREA Form üzenete, hogy gondolkodj B-tervekben, ne add fel, és álljunk ki egymás mellett! Hiszen a legnehezebb helyzeteken is lehet változtatni eltökéltséggel, határozottsággal, és egy megfelelő tervvel.

     

    Reméljük, hogy mindenki megtalálja azt a megoldást, ami a körülmények ellenére is tartogat számára lehetőségeket.