A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 08

    Jún

    Kerti esküvőt tervezel? Ezekre készülj fel időben!

    Hírek

    A napjainkra jellemző korlátozások bőven belenyúlnak az esküvőszezonba, de a kisebb létszámú esküvőt tervező pároknak mégsem kell aggódniuk, hiszen hazánkban is fellángolt a kerti esküvők népszerűsége. A romantikus, meghitt hangulatú, családias esküvők, a szülői ház, a nagyszülők, vagy egy vidéki rokon kertjében a külföldi országokban már régóta divat, hazánkba azonban csak a jelenlegi helyzet következtében  jutott el. Cikkünkben megosztunk néhány tippet, amikkel az otthoni esküvőket is igazi profi rendezvénnyé teheted.

     

    Frissítsd fel a kertet

    Szánj rá egy hétvégét, hogy elvégezd a kötelező kerti munkát, és egy kicsit felfrissítsd a kertet a nagy nap előtt. Ha van a családban valaki, aki ért a növényekhez és a kertrendezéshez, akkor őt érdemes megkérni. Ha nincs erre lehetőség, akkor pedig akár kertészt is hívhatsz egy alkalomra, hogy felkészítse a kertet a vendégek fogadására. Egy igazi szakértő pillanatok alatt életre tudja kelteni a kertet.

     

    bride-groom-pose-large-circle-lilac-garden_8353-1248

     

    Látványos dekoráció

    Egy zöldellő kertben bármilyen fehér dekoráció gyönyörűen mutat, és szép kontrasztot visz az összképbe. Gondolkodj különböző textúrákban és akár saját készítésű dekorációban, hiszen így lehet igazán különleges a látvány. A kerti beállításhoz a tüll romantikájának és a jutaszövet természetességének kombinációja illik igazán. Érdemes beszerezni néhány különleges dekorációs kelléket, mint egy vintage létra, régi bicikli, virágokkal díszítve, vagy akár egy kovácsoltvas virágkapu. Ma már számos különleges dekorációs tárgyat bérelhetsz.


    bride-her-friends-are-walking-sunny-garden_8353-9599

     

    Professzionális catering

    A cateringen múlik minden. Ha a család szeretné kivenni a részét, akkor a legjobb megoldás, ha a sütemények házilag készülnek, azonban a főételekkel érdemes profi cateringes céget megbízni, hiszen a legtöbb esetben a nagy adagok és a változatos menü miatt bizony komoly szervezettségre van szükség ahhoz, hogy minden rendben menjen a vacsorával.

     

    Kiemelt ajánlatunk az otthoni esküvőkhöz

     

    CREAPOHÁR

    A CREAPOHÁR SAN-ból készült, ennek köszönhetően számos alkalommal újrahasználható, hosszú élettartama miatt ideális választás, ha poharat keresel rendezvények szervezéséhez. Egyedi nyomtatással személyre szabható, egy általatok választott mintával, a nevetekkel vagy a monogrammotokkal, a vendégek akár haza is vihetik emlékbe.

    crea

     

    Borospohár készlet

    A CREA Form Wine Glass készlet törhetetlen műanyag, mosogatható borospoharakat tartalmaz, ergonomikus kialakítással, a lehető legkényelmesebb használatért.


    wineglass-blog

    Party Pack

     

    A CREA Form Party Pack egy 18 darabos pohárkészlet, ami gyönyörű, víztiszta SAN műanyagból készül, törhetetlen, praktikus és mégis tökéletesen visszaadja az üveg eleganciáját. Tartalmaz koktélos poharakat, whiskys poharakat és snapszos poharakat.

    partypack-blog

    Ha te is ilyen szuper poharakat szeretnél az esküvődre, akkor további részletekért nézz körül termékeink között, vagy írj nekünk a sales@creaform.hu email címre!

    Kövess minket Facebookon és Instagramon is, ahol többet tudhatsz meg termékeinkről és mindig értesülhetsz újdonságainkról!