A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
 • 12

  Febr

  Minden, amit tudni kell a polipropilénről

  Hírek

  A polipropilén (rövidítése PP) egy színtelen, szagtalan, hőre lágyuló műanyag. Napjaink egyik legnépszerűbb, legtöbbet alkalmazott műanyaga. A hétköznapi életben használatos termékek, és az ipari előállítás szinterén egyaránt előszeretettel veszik elő, mind a tervezők, mind a gyártók. Ennek pedig nem más az oka, mint rendkívül széles körben való alkalmazhatósága, és pozitív tulajdonságai, melyeket az alábbiakban részletesen is bemutatunk.

   

  A jellegzetességeinek köszönhetően sok különböző területen alkalmazzák. Fröccsöntési felhasználása elterjedt. Sokoldalú, könnyen feldolgozható anyag. Kifejezetten szeretik gyerekjátékok és bútorok gyártásához, valamint élelmiszerek, kozmetikumok, gyógyszerek, mosószerek csomagolásához.

   

  Tökéletes az élelmiszerekhez

   

  Élelmiszeripari termékek tárolására, szállítására alkalmas. Biztonságos, nem oldódik ki belőle semmilyen káros vegyület.

   

  Könnyedén személyre szabható

   

  Jól színezhető, de natúr megjelenése is gyakori tejfehér, szinte áttetsző színe miatt. Különböző technológiákkal készített lenyomatokhoz is alkalmas, így szinte bármilyen megjelenést varázsolhatunk a polipropilénből készült termékeknek.

   crea-cmscrop

  Kényelmesen moshatóak

   

  Nagyon jól ellenáll a vegyszereknek, ezen kívül jó hőálló képességének (-20°C-tól +100°C-ig) köszönhetően könnyen tisztíthatóak, moshatóak a polipropilénből készült termékek.

   

  Hogyan lesz még biztonságosabb?

   

  Éghető anyag, ezért égésgátló hozzáadásával csökkentik az égési és csepegési tulajdonságait.

   

  Mitől olyan strapabíró?

   

  A polipropilén alapvető tulajdonságai:

   

  • Alacsony sűrűség
  • Nagy keménység, merevség
  • Kopásállóság
  • Vegyszerállósága kiemelkedően jó
  • Jó ütésállóság
  • Alacsony vízfelvevő- és vízgőzáteresztő képesség

   

  Fentiek miatt nagyon jól ellenáll a környezeti hatásoknak, így az ebből készült termékek rendkívül tartósak.


  creacup-logos-cmscrop

   

  Mi is ezért választottuk a CREAPOHÁR alapanyagának!

   

  Amikor elkezdtük tervezni a CREAPOHÁR alapjait, akkor tudtuk, hogy egy olyan anyagot keresünk, ami nem terheli a környezetet, és megoldott az újrahasználhatóság. Emellett meg kellett felelnie olyan minőségi követelményeknek, mint a tartósság, rugalmasság, ellenállás a környezeti hatásokkal szemben, hogy egy igazán strapabíró, hosszú élettartamú, és minőségi terméket gyárthassuk, a bennünk megbízó ügyfelek részére. A polipropilén megfelelt az elvárásainknak, és elkészítettük azt a terméket, ami tökéletesen kiszolgálja a modern igényeket. Ez a  CREAPOHÁR.

   

  Ha felkeltettük érdeklődésedet, és Te is szeretnél ilyen poharakat kínálni rendezvényeden, akkor a részletekért érdeklődj a sales@creaform.hu e-mail címen!