A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 21

    Ápr

    Pozitív kezdeményezések

    Hírek

    Napjainkban lépten-nyomon találkozhatunk olyan hírekkel, amik azt bizonyítják, hogy a legrosszabb helyzetek is kihozhatják a legjobbat az emberekből. Örömmel látjuk, hogy a koronavírus okozta járvány kapcsán kialakult válsághelyzetben sokan összefognak, és számos magyar vállalkozó és cég jelenik meg olyan ötletekkel, amelyekkel segíthetünk egymásnak. Cikkünkben elhoztunk pár ilyen kezdeményezést.

     

    Néhány említésre méltó kezdeményezés

     

    Jóteszel

     

    A Jóteszel egy új online platform, ami a koronavírus által leginkább sújtott szektort, a vendéglátást támogatja azzal, hogy egy közös felületet biztosít a vendégek és a vendéglátóhelyek számára, ahol a vendégek egy jövőbeli étkezés megvásárlásával - voucher formájában - támogathatják kedvenc éttermeiket. A vásárolj most, egyél később elven működő kezdeményezéshez egyre több étterem csatlakozik, és a vendégek körében is nagy népszerűségnek örvend.

     

    crea-cmscrop

     

    Vigyázzunk egymásra, és sikerülni fog!

     

    A Magyar Turisztikai Ügynökségnek nemcsak a hozzáállása követendő példa a jelenlegi körülmények között, de az a proaktivitás is, amivel segíteni igyekszik a nehéz helyzetben lévő vállalkozásoknak.

     

    A “Vigyázzunk egymásra, és sikerülni fog!” a Magyar Turisztikai Ügynökség új kampánya, amit a koronavírus járvány hatására indított. Az MTÜ egy rendhagyó turisztikai reklámfilmet is készített, ami a pozitív hozzáállásra buzdítja az utazni vágyókat és a turisztikai cégeket egyaránt. A filmet itt nézheted meg.

     

    Fentieken kívül számos hasonló kezdeményezés indult még, többek között a vendéglátóhelyek támogatása érdekében. Rengeteg forrásból buzdítanak mindenkit arra, hogy rendelje házhoz kedvenc ételeit, amit a legtöbb helyen már személyes érintkezés nélkül is megtehet. Valamint az utalványos vendéglátóhelyi vásárlások népszerűsítése mellett is sok influencer kiáll a különböző közösségi média platformokon.