A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 30

    Szept

    Törött pohár gyerek kezébe nem való!

    Gasztronómia

    Praktikus és inspiráló ötletekre lehet bukkanni a különféle programokhoz kapcsolódó fogadásokon, valamint változatos rendezvényeken. Aki gyakran jár ilyen helyekre, az nem győz csodálkozni, hogy mennyi pompás ötletet lehet begyűjteni egy-egy ilyen esemény alkalmával. Fantasztikus dekorációkban és káprázatos kiegészítőkben bővelkednek manapság ezek a rendezvények.

     

    Az ősz már beköszöntött, ám ilyenkor is számos alkalom adódik az ünneplésre, így bizony nem árt, ha van a tarsolyunkban pár nagyszerű kreatív koncepció. Az iskolakezdésen, évnyitókon már túl vagyunk, de nyakunkon többek között a szüreti szezon. A szüret idejére sok helyen összejönnek a család tagjai besegíteni a szőlőültetvényeken folyó munkálatokba. Minél több rokont hívunk, annál előbb végezhetünk a szüreteléssel. Ilyen alkalmakkor nem csak felnőttekkel, hanem a hozzájuk csatlakozó gyerekekkel is számolni kell, akik szívesen részt vesznek a munkában, titkon vagy nem titkon azt remélve, hogy majd szőlőt taposhatnak és prést forgathatnak.

     

    Természetesen, mint minden közös programnak, ennek az összejövetelnek sincs fontosabb része az evés-ivásnál. A fárasztó szüret után bizony nem sok kedve van az embernek szépen megteríteni és az étkezéssel járó többletmunkákkal számolni. Arra is számítani kell minden ilyen családi eseményen, hogy a körülöttünk nyüzsgő gyerekek felnőtt módra szeretnék majd megkóstolni a friss mustot.

     

    Ha a kimerítő és sok fáradsággal járó munka után szeretnénk valóban szépen és nyugodtan ünnepelni, akkor a lehető legjobb döntés a CREA Form, 6 darabos, különleges műanyag talpaspohár-szettje, amelyet kifejezetten érdemes olyan alkalmakkor használni, amikor nem tanácsos elővenni a legszebb kristálypohár készletünket. A magyar tervezők által elképzelt, itthon gyártott műanyag poharak és cukrászati kiegészítők, modern formában műanyagból készültek, így törhetetlenek, mégis szépek, mint az üveg és ugyanúgy többször lehet használni.

     

    Biztos vagyok benne, hogy a legtöbben egyet is értenek azzal, hogy az efféle összejövetelek száz százalékosan papír vagy műanyag étkészletet kívánnak. Ezek a felszerelések azonban nem jelentenek kompromisszumos megoldást a megjelenés terén sem. Ha a praktikusság mellett szeretnénk kicsit kényeztetni is az apró és nagyobb vendégeinket, akkor a legtökéletesebb választás a koccintáshoz a az elegáns és praktikus boros pohárkészlet. Napjainkban egyre több helyen tálalnak műanyag vagy papír szettekben, a CREA Form a hazai piacon egyedülálló formatervezett, víztiszta műanyagból készült szettjei és borospohár készlete, vagy a Party Pack válogatás kiváló példa, arra, hogy a műanyag poharak is éppen olyan tetszetősök, dekoratívak lehetnek, mint üvegből készült vetélytársaik.  A készlet darabjai mindenféle típusú rendezvényre kitűnően megfelelnek, jól mutatnak bármilyen helyszínen, legyen az kint szabadban - a kertben, teraszon -, vagy akár egy zárt helyiségben, például a pincében vagy akár az ebédlőben. Praktikus és elegáns megjelenésével nagyszerű buli-kellék válhat belőle.

     

    A CREA Form boros pohárkészlet méltó felszerelése, tökéletes kiegészítője az összejöveteleknek, amely megkönnyíti a vendéglátást. A dobozban összeállított műanyag poharak többször használhatók, hideg és meleg italok szervírozására is alkalmasak és biztonsággal adhatók gyerekek kezébe is. A 6 darabos, kombinált szett részei ráadásul többféle ital fogyasztásához illenek. A törhetetlen pohárkészlet pálinkához, röviditalokhoz, shotokhoz, üdítőkhöz, vízhez, fröccsökhöz, longdrinkekhez, koktélokhoz és más italokhoz is ragyogóan használható.

     

    A pohárkészlet nem csak praktikussága miatt nagyszerű, de költségvetés-barát opció is egyben. Különlegessége pedig abban áll, hogy bár kényelmes megoldás, mégis igazán elegáns hatást kelt, finom dekorációja lehet a páratlan alkalmaknak. A különleges borospoharakkal vagy a Party Pack válogatással a szüreti teríték is könnyen megvalósulhat. A teríték mellé nem is kell más, csak kapjunk elő néhány parlagon heverő raklapot és máris kész a stílusos szüreti felszolgálóhely.