A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 17

    Jún

    Új trend az esküvőszervezésben - kerti esküvő

    Hírek

    Új trendet teremtettek a járványkorlátozások az esküvőszervezési szokások terén. Ugyanis a külföldi országokban már régóta megszokott otthoni, kerti esküvők, most hazánkban is előtérbe kerültek. Már számos esküvő- illetve rendezvényszervező cég felismerte a párok igényét az ilyen típusú esküvőkre, és a jelenlegi helyzet alapján érdemes is csatlakozni hozzájuk. Cikkünkben bemutatjuk azon termékeinket, amelyek nagy segítségükre lehetnek az esküvőszerevő és catering cégeknek az ilyen külső helyszíneken.

     

    A műanyag tálaló eszközök és poharak előnyei a kerti esküvőkön

     

    Könnyű kezelhetőség

    Törhetetlen műanyag termékeink karcállóak, strapabíróak és könnyűek, ami megkönnyíti mind a bepakolást, mind a szállítást. Nincs törési kockázat, nincsenek plusz költségek. Ezeket a műanyag poharakat és tálaló eszközöket nemcsak könnyebb szállítani, de a kezelésük, tárolásuk, mosogatásuk is egyszerűbb. Mindemellett olyan designer termékekről beszélünk, amelyekkel nem kell lemondani az üveg eleganciájáról sem, így tökéletes választás az exkluzív rendezvények esetén is.

     

    Biztonság

    Termékeink törhetetlen műanyagból készülnek, így sem a személyzet, sem a vendégek esetében nem kell aggódni az esetleges törésektől és az abból adódó sérülésektől.

     

    Környezettudatos megoldások

    Napjainkban sokan keresik a környezettudatos alternatívákat, így ha egy cég fel tud mutatni egy zöld megoldást a szolgáltatásaira, az nem csupán önmagában pozicionálja a céget, de népszerűbbé is teheti a tudatos ügyfelek körében. A CREA Form termékek mosogatható, újrahasználható változatban rendelhetőek, hogy segítsünk megrendelőinknek óvni a környezetet.

     

    Esküvőkre ajánlott termékeink

     

    Poharak

     

    Borospohár készlet

    A CREA Form Wine Glass készlet törhetetlen műanyag, mosogatható borospoharakat tartalmaz, ergonomikus kialakítással, a lehető legkényelmesebb használatért.


    wineglass-blog

    Party Pack

    A CREA Form Party Pack egy 18 darabos pohárkészlet, ami gyönyörű, víztiszta SAN műanyagból készül, törhetetlen, praktikus és mégis tökéletesen visszaadja az üveg eleganciáját. Tartalmaz koktélos poharakat, whiskys poharakat és snapszos poharakat.

     

    partypack-blog

    CREA-Design pohár

    A CREA-Design pohár SAN-ból készült, ennek köszönhetően nemcsak számos alkalommal újrahasználható hosszú élettartama során, de a ciklus végén újrahasznosítható is. Strapabíró termék, amely egyedi design-nal személyre szabható.

     

    crea

     

    Tálaló eszközök

    Műanyag tálaló termékeinket olyan esküvőkre ajánljuk, ahol fontos az elegáns, esztétikus és különleges tálalás. Különböző desszert tartóinkat karcálló, mosogatható SAN anyagból is megrendelheted.


    crea-form-fancy-lid-1crea-form-new-wave-1

     

    Ha termékeink elnyerték a tetszésed, akkor írj nekünk a sales@creaform.hu email címre, vagy kövess minket Facebookon és Instagramon is, ahol többet tudhatsz meg termékeinkről és mindig értesülhetsz újdonságainkról!