A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
 • 26

  Márc

  Felelősségvállalás a CREA Form-nál

  Hírek

  A CREA Form legfontosabb értéke - újrahasználható műanyag termékek forgalmazójaként - a felelősségvállalás. Felelősségvállalás a bolygónkért, most pedig EGYMÁSÉRT.

   

  Cégfilozófiánk és termékeink is ezt tükrözik. Nem csupán a környezet - mint széles körben értelmezett fogalom - fontos számunkra, hanem saját, közvetlen környezetünk is. Ezért nagyon fontos most ebben az időben a megfelelő hozzáállás. Nálunk a CREA Form-nál dolgozóink, partnereink és megrendelőink védelme kiemelt figyelmet érdemel, hiszen az egészség a legfontosabb. Ezért a különleges helyzetre való tekintettel bevezettünk számos óvintézkedést.

   

  Mindenkit arra biztatunk, hogy a lehetőségeihez mérten ne menjen közösségbe, tartsa be a törvényi előírásokat. 

   

  Mi is folyamatosan figyelemmel kísérjük a helyzetet, és a szakértők javaslatait, hogy minden percben az aktuális szituációnak megfelelő, reális, helyes döntéseket hozzunk.

   

  Mindazonáltal azt gondoljuk, hogy egy indokolatlan leállással komoly gazdasági károkat okoznánk, amelyeket el szeretnénk kerülni. Ezért a hatósági előírásokat betartva, továbbra is azon dolgozunk, hogy amennyire a kialakult egészségügyi helyzet engedi, a megszokott szolgáltatást biztosítsuk minden partnerünk számára.

   

  Kollégáinknak és partnereinknek is azt javasoljuk, hogy akiket az intézkedések nem érintenek, folytassák a termelést, hiszen most felelősségvállalásra van szükség.

   

  Tudjuk, hogy a legtöbb partnerünk - a rendezvényszervezők, a turizmusban tevékenykedők és a vendéglátó egységek - különösen érintettek a jelen helyzetben. Reméljük, az utóbbi napokban hozott megsegítő intézkedések enyhítenek partnereink sokszor kilátástalan helyzetén.

   

  Mi a pozitív hozzáállás hívei vagyunk, és azt tartjuk szem előtt, hogy amikor ez a szükségállapot végleg befejeződik, minden lezajlik, akkor újult erővel vághatunk bele a munkába, az előttünk álló rendezvényekbe, eseményekbe. Hisszük, hogy egy soha nem látott nyarunk lehet, amikor mindenki fellélegzik, és felszabadultan tud újra örülni a mindennapoknak!

   

  Partnereinknek is azt kívánjuk, hogy egy ilyen hozzáállás kísérje őket ezekben a hetekben!