A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
 • 16

  Máj

  Szeretnél luxus élményt vitorlázás közben is?

  Hírek

  Nem kell lemondanod a luxusról vitorlázás közben sem! Gyönyörű, kényelmes, és az adott italhoz illő pohárból ihatod a kedvenc frissítőd, a CREA Form Party Pack készletnek és Wine Glass borospoharaknak köszönhetően!

   

  Ha eleged van már azokból a műanyag poharakból, amik minden esztétikumot mellőznek, ráadásul nincs megfelelő választék belőlük ahhoz, hogy minden italt a hozzá illő pohárban fogyaszthass, akkor ismerd meg a CREA Form műanyag poharakat!

   

  A Party Pack 18 darabos kombinált pohárkészletben megtalálható a shotokhoz, longdrinkekhez, koktélokhoz, és whiskykhez illő klasszikus pohárfajta. Így többé nem kell ugyanabból a tipikus 2 dl-es vizespohárból innod mindent! Ehelyett a különleges italokat abból a pohárból kortyolhatod a hajón is, amit az megérdemel.

   

  Miért ajánljuk kifejezetten vitorlázáshoz?

   

  • Mert törhetetlen, karcmentes műanyagból készülnek, így nem kell aggódnod a hullámok miatt, hogy a poharak leesnek, illetve a biztonság miatt sem, hiszen nincsenek szilánkok és ezekből adódó sérülések.

   

  • Mert víztiszta műanyagból készülnek, prémium minőségben, így nem kell lemondanod az üveg látványának szépségéről! Hiszen ha már a kikapcsolódásnak megadjuk a módját, akkor a közben fogyasztott italok felszolgálásának is érdemes megadni.  Ismerd meg a CREA Form műanyag poharakat, amelyek biztosítják a tökéletes és gondmentes vitorlás élményt!

  partypack-blog

   

  wineglass-blog