A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 13

    Dec

    Vigyünk egy kis szikrát az ünneplésbe!

    Design

    Keményen hajtottunk egész évben, de most végre közeledik a karácsony és az újév, így lesz időnk egy kicsit leereszteni, hiszen eljött a céges bulik és a vendégjárás ideje. A meghitt, szeretetteljes karácsony előrevetíti a családias összejöveteleket. Az ünnepekhez közeledvén bizony alig győzzük úgy szervezni a programjainkat, hogy az egyre szaporodó party-meghívásokra igent mondhassunk. Meglátogatjuk a családtagokat, rég nem látott rokonokat, munkát feledve ülünk össze kollégáinkkal, átmegyünk egy koccintásra a barátainkhoz. Ilyenkor gyakran fejtörést okoz, hogy mégis mit vigyünk a házigazdának és családjának ajándékba, hiszen üres kézzel nem illik beállítani a vendégségbe.

     

    Világszerte másképpen fejezzük ki vendéglátóink felé figyelmességünket, ám mindenhol vannak olyan ajándékok, amelyeket jellegzetesen magunkkal viszünk a vendégségbe. Itthon a legelterjedtebb, hogy egy csokor virággal, egy üveg borral, csokoládéval vagy egy doboz bonbonnal kedveskedünk.

     

    Ha úgy döntünk, hogy valami extrát szeretnénk villantani a tizedik üveg bor vagy huszadik doboz bonbon után, akkor mégis mi lehet az, amivel fel tudnánk dobni vendéglátóink partyját? Ha a házigazdát kérdezzük, biztos reakció lesz tőle az, hogy nem vár semmit, csak örül az érkezésünknek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy tényleg üres kézzel kellene beállítanunk. Valami apróságot mindenképpen illik magunkkal vinnünk.

     

    Ha számba vesszük az ötleteket, akkor napjainkban nincs jobb módja az örömszerzésnek, mint hogy kedves design termékekkel lepjük meg a számunkra kedves embereket. Ilyen portékákat mindenki örömmel fogad, hiszen a hétköznapi bevásárlások során, a nagy rohanásban elmarad az efféle dolgoknak a beszerzése. Ezek azok az árucikkek, amelyekre azt mondjuk: „Á, most nem olyan sürgős”, „Legközelebb de jó lenne egy ilyet is venni”. Garantáltan nincs nagyobb öröm, mint amikor egy ilyen klassz, formatervezett ajándéktárggyal állítunk be szeretteinkhez.

     

    Nem tévedhetünk így akkor sem nagyot, ha a CREA Form design pohárkészletével lepjük meg vendéglátóinkat. A CREA Form műanyag poharai tökéletes választásnak tűnnek, hiszen egy minőségi, látványos, mégis hasznos ajándékkal bővíthetjük házigazdánk vendégváró repertoárját. Ezt a praktikus pohárkészletet azért jó ajándékozni, mert esztétikus külsejével garantálja az ünnepi hangulatot és igazán kapóra jön, amikor nagy létszámú összejöveteleken az üvegpohár csak gondot és bajt okoz. A CREA Form pohárkészletek többféle kiszerelésben kaphatók, így bármilyen fogadás megfelelő kellékévé válhatnak.

     

    A Party Pack 18 darabos csomagja shotok, pálinkák, longdrinkek, koktélok, whiskyk felszolgálását teszi igényessé és könnyíti meg a házigazda dolgát nagy vendégsereg esetén. A kiszerelésben kapható poharak a téli ünnepi menü részét képező italok felszolgálására is tökéletesek, hiszen hőállóságuknak köszönhetően kínálhatunk bennük forró csokit, karácsonyi puncsot is.

     

    A Wine Glass készlettel szintén bővíthetjük az eszköztárát annak, akinek kedveskedni szeretnénk. A formabontó poharak bármilyen alkalommal megfelelőek a borfogyasztáshoz. A borospoharak szárának különleges kialakítása kényelmessé teszi a használatot, szinte észrevétlenül tarthatjuk kezünkben a poharunkat egész este. És bizony az ünnepek alatt sok bort bontunk meg, így nem árt egy kis felkészültség tehát e trendek terén sem.

     

    Amikor az első meghívást visszajelezzük, ne feledjük, hogy nagyon nem tévedhetünk ezekkel a formatervezett, víztiszta műanyagból készült poharakkal, amelyek olyan tiszták és szépek, mint az üveg, ezért kiemelkedő élményt nyújtanak a karácsonyi forgatagban megpihenőknek. Biztosra vehetjük azt is, hogy vendéglátóink örömüket lelik majd az apró ám mégis leleményes, különleges ajándékban, amit egyszerűen megrendelhetünk itt az oldalon és 48 órán belül ki is szállítjuk!