A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
 • 17

  Jan

  Repohár grafikai nyomtatása? - avagy egyedi pohár, mint reklámfelület

  Hírek

  Lassan már mindenféle különböző rendezvényeken -  legyen szó sporteseményről, koncertről, zenei vagy gasztronómiai fesztiválokról, kiállításokról, vásárokról, partykról vagy céges rendezvényekről - összefuthatunk a műanyag poharak új, továbbfejlesztett generációjával, ami kényelmesebb, praktikusabb, strapabíróbb, és még környezetbarát is. Az úgynevezett repoharak szinte szuperképességekkel rendelkeznek, nem újrahasználható elődeikhez képest. De mindezeken felül van még egy érv, ami ezek mellett szól, mégpedig nem más, minthogy egy saját, ingyenes reklámfelületet biztosít.

   

  Hogyan használd ki?

   

  Ezek a poharak tökéletes csatornát biztosítanak, hogy prezentáld a márkád, az üzeneted, vagy megjelenést biztosíts a partnereid számára. A nyomtatható zöld pohár felületeknek köszönhetően  bármilyen egyedi design szerint személyre szabhatod a rendezvényeden használt poharakat. Csak egy kis gondos tervezésre van szükség, hogy az általad megálmodott mondanivaló célba jusson.

   

  Miért olyan értékes ez a felület?

  Egyrészt mert akármit nyomtatsz az újrahasznosítható poharakra, az a rendezvény minden percében ott lesz a résztvevők kezében, szó szerint folyamatosan a szemük előtt. Másrészt mert az eddigi tapasztalatok alapján rengetegen hazaviszik a poharakat, mint a saját kis relikviájukat, ez pedig egy tökéletes lehetőség számodra, hogy ott legyél a célközönség otthonaiban, a polcokon, a kívánt tartalommal, legyen az a logód és a szolgened, a társadalmi felelősségvállalásban tanusított szereped, vagy akár egy személyes üzeneted. Mi lehetne ennél jobb márkaépítés?

   

  Hogyan történik a repohár grafikai nyomtatása?

  Az újrahasználható poharak nyomtatására több megoldást is biztosítunk a pohár felhasználási céljától és a kért design jellegétől függően.

   

  IML

  Az IML (In Mold Labeling) egy új technológia, amely keretében a minta a fröccsöntés során kerül a termékre. Egy robotkar segítségével helyezzük bele a fotóminőségű címkét az öntőszerszámba, így a címke “összeolvad” a késztermékkel. Az így készülő poharak címkéje nem sérül, nem kopik a használat és a mosogatás során, szemben a hagyományos módon, a poharak felületén elhelyezett nyomatokkal. Ez a technológia akár több mint 100 mosásra ad lehetőséget anélkül, hogy megsérülne a minta.

   

  Körszitázás

  Amennyiben a rendezvény jellege nem kívánja meg a fentihez hasonló tartósságot (pl. pár napos rendezvények esetén), a körszitázás technológiáját ajánljuk, amely szintén tartós, akár 50 mosásra ad lehetőséget.

   

  Tamponnyomás

  Kisebb minta, és alacsonyabb, 100 fő alatti létszámú rendezvények - mint esküvő, születésnap, céges összejövetel - esetén a tamponnyomás technológiája is elegendő lehet.

  Kollégáink a megrendelés során segítenek kiválasztani a Te igényeidnek megfelelő nyomtatási technológiát.

   

  Miért válaszd a CREA Form-ot?

  Persze nem mindegy, hogy milyen minőségű poharat választasz! A CREA Form tartós újrahasznosítható poharai garantáltan megőrzik majd üzeneted, hosszú időn át.

  Mit garantálunk?

  • megbízható minőséget, közvetlenül a gyártótól
  • a poharak hosszú élettartamát
  • biztonságot - anyagának és gyártástechnológiájának köszönhetően törhetetlen
  • könnyű fertőtlenítést - a poharakat 90°-on mosható anyagból terveztük

   

  Vidd Te is a következő szintre a rendezvényedet, a környezetbarát repoharakkal!

   

  A részletekért érdeklődj a sales@creaform.hu e-mail címen!